onsdag 18. mars 2009

Subjazz!

Dette innlegget er vel for de som er mer danseinteresserte (:


Tenkte jeg skulle skrive noe om noen som kaller seg for Subjazz. Det er altså to dansere da, Karl og Knut (som btw også er kjærestere). Disse er kjempe kjente, de underviser på Statens Ballett Høyskole, Spin Off, de har også vært koreografer på UiS og for Dansefeber 2007.


Subjazz er en produksjon hvor de uttrykker seg for det meste gjennom jazz- og modernedans. De ønsker også å frem tydelig at jazzdans er en form for kunst samt at de ønsker å få flere og flere til å vite hvor viktig det er å uttrykke seg selv, spesielt innenfor scenisk dansing.






Disse to fantastiske danserne er kjempekjent rundt om i Norge og (tror jeg) nokså kjent rundt om i verden. De ønsker gjerne å utvide seg enda mer og bli mer og mer kjent!

Her er noen filmer av koreografier som de har laget :)

http://www.youtube.com/watch?v=I3pvlPM9vh8&feature=channel_page - This years love

http://www.youtube.com/watch?v=j5Qjyo48Cy4&feature=channel - Wonderful

http://www.youtube.com/watch?v=WePTVUGxHmo&feature=channel - Hurt so bad

Disse er mine favoritter (:

Vil bare legge til denne filmen også av elever fra UiS. Dette er en kjempestilig dans, elsker koreografien! Btw, han til høyre (altså han som blir løftet i slutten) er danselæreren min Rune! Han er kjempeflink og jeg er så glad i han der karen ^^

http://www.youtube.com/watch?v=4IH6GyHfIy0&feature=channel_page

Må bare legge til noe om sangen også! Den er faen meg skamrå! Heter Tløn og er laget av Nils Petter Molvær. Utrolig sær musikk, men kjempekul til å danse til! :D

Snakkes siden,

Meriem <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar